Bevezető ösvény

KEDVES LÁTOGATÓ!

Eldöntötted, hogy iskola, munka mellett vagy szabadidődben valami olyat tennél, amivel feltölthetsz másokat és magadat? Egy olyan közösségben tervezed, ahol képességedet (legyen az zene, egészségügy, jogtudomány, pedagógia, kőművesség vagy bármi) tudod kamatoztatni?
Most már egyenesbe értél, hiszen a cserkészet Neked is való! 

Hiszel abban, hogy van még olyan 2014-ben, ahol ingyen kaphatunk másoktól értékes dolgokat, és tudunk úgy adni, hogy ne várjunk érte hálapénzt? Az önkéntesség egy remek lehetőség erre.
Szeretnél tenni valamit a gyermekeidért, a szomszéd gyerkőcökért vagy a gyülekezeti fiatalokért? Érzel magadban elég eltökéltséget, hogy cserkészekké nevelj fiatalokat? 

Ha tehetnéd, egész nap a konyhában sürögnél-forognál? A cserkészek odáig lesznek érted és a főztödért.
Nagy túrázó vagy, és már ki is szemeltél egy-két csodaszép vidéket? Most megmutathatod, mert adunk hozzá egy jó kis közösséget. 
Hálás vagy a szüleidnek, mert remek gyermekkorod lehetett? Add tovább ezt az ajándékot, hogy más is részesüljön ilyen örömben!
Ha azt mondod, hogy a gyermekkorod egy csőd volt, de te tenni szeretnél az ellenkezőjéért mások életében, itt a helyed közöttünk.

A cserkészet életre nevel, értéket visz az életedbe, új felfedezésekkel és élményekkel gazdagít. 
Egy szolgálati lehetőség, amely mások javára van és Isten dicsőségére

Ha úgy látod, hogy egy próbát mindenképp megér, és van kapacitásod ilyenre, akkor
tudunk 
segíteni a megvalósításában,
segédanyagokat biztosítani,
ajánlani egy szerető/befogadó/vidám közösséget,
biztosítani 1+ éves képzést ingyen.

Hidd el, itt nem a kor a lényeg, lehetsz fiatal vagy régebb óta fiatal, ebben a közösségben kibontakozhatsz és tapasztalatokkal nevelhetsz.

Ne feledd! 
A cserkészet boldoggá tesz, mert kedves barátokkal és a természet szépségeivel vesz körül, hasznos elfoglaltsággal tölti ki szabadidődet, alkalmat ad a szolgálatra, Isten dicsőségére és embertársaink javára.

A kockázatokról és mellékhatásokról érdeklődj cserkészeinknél, és vezetőiknél!Bevezető ösvény plakátja, mely számodra valamilyen oknál fogva nem jelenik meg.


ć
Eszter Tóth,
2014. aug. 18. 7:06
Comments