Hírek‎ > ‎

A tabortuz.hu új otthona

László Bácsi, 2009. dec. 1. 16:18   [ 2009. dec. 1. 18:34 frissítve ]
Itt hevert használatlanul, ideje volt már leporolni, és új értelemmel felruházni. Most jobb is mint újkorában, és ezúttal több csapatnak is otthont ad. A csapatok honlapjaira az oldalsávban található linkeken lehet eljutni. Emellett igyekeztünk a cserkészetünk közös vonásait is ezeken az oldalakon összefoglalni, és egy közös tudásbázist építeni.

Egyéb hasznos dolgok: országos eseménynaptár, és természetesen ez a hírek aloldal. Itt igyekszünk a csapatok számára és a cserkészetünk iránt érdeklődők számára hasznos információkkal szolgálni. Ajánlatos feliratkozni.

Cserkészeink számára még egyszer szeretném kiemelni a tudásbázist. Egyrészt ezen keresztül lehet megtudni további hasznos információkat a tabortuz.hu oldalakkal kapcsolatban (hogyan lehet tabortuz.hu-s email címem, hogyan tudom én is az oldalakat szerkeszteni, dokumentumokat megosztani, stb.). Másrészt a tudásbázist minden tabortuz.hu-s email címmel rendelkező személy szerkesztheti is. Itt lehet gyűjteni mindenféle hasznos dolgokat kezdve kedvenc játékaitoktól, módszertanokon keresztül egészen a speciális tábori recepteitekig. A szerkesztés feltételeiről és mikéntjéről szintén a tudásbázisban lehet további információt szerezni.

A kezdeti szakaszban várhatóan sok oldal vagy csapathonlap még üres lesz, néhol talán csak a váz látszik még. Ilyen esetekben türelmet szeretnénk kérni, igyekszünk mindent tartalommal megtölteni. Természetesen az oldallal kapcsolatos észrevételeket szívesen fogadjuk.